Recettes du Saguenay parce que - Recipes because
(English version below)
Ça fait littéralement 10 ans (enfin presque) que je n'ai pas blogué et Google a de la misère à trouver mes vieilles recettes (ce qui est sur internet n'est pas éternel, et les pages plus à jour finissent par disparaître des moteurs de recherche). Alors pour moi-même parce que je bloque la publicité (incluant les miennes) sur mon ordi:
- Recette de pâtés à la viande
- Recette de tourtière (du Saguenay - Lac-St-Jean pour les épais)
*************
So it's been literally 10 years (well 9-ish) since I blogged and it's getting harder to find my meat pie recipe when I search it on Google, even with the site specified because stuff on the internet does not last forever and gets progressively stale and harder to find. And I use an ad blocker so I can't find it by trying to trigger my own ads, at least on my computer. Yeah, I do have those on Dropbox and what not, but just as a futile exercise in SEO, here is my short recipe masterlist (not exhaustive)
- Authentic tourtière recipe (the only kind)
- Also, not a recipe, but I wrote the very first review of Arvida in English, long before it was short-listed but did not win the Giller prize.
1 Comments:
Content de te voir bloguer encore. Au début, j'ai ru que j'avais la berlue.
By Guillaume, at 5/29/2021 07:42:00 pm
Post a Comment
<< Home