Les fraises de l'Île d'Orléans, par KO en trois secondes...
(English below)
Bon, je ne suis pas à date dans mes billets de blogue, mais, juste pour dire, après avoir essayé des fraises de chez Zehrs (de l'Ontario), des fraises du marché de St-Jacobs et des fraises de l'Île d'Orléans, devinez lesquelles sont les meilleures...
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I know I'm behind on my blog posts (amongst other things) but I've just tested strawberries from Zehr's (from Ontario), from St-Jacobs market (presumably more local than just Ontario) and from l'Île d'Orléans (a.k.a l'Isle des Sorciers, back in the days, aka Isle de Bacchus). Guess which ones were the best (once we got rid of the slugs)...
Bon, je ne suis pas à date dans mes billets de blogue, mais, juste pour dire, après avoir essayé des fraises de chez Zehrs (de l'Ontario), des fraises du marché de St-Jacobs et des fraises de l'Île d'Orléans, devinez lesquelles sont les meilleures...
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I know I'm behind on my blog posts (amongst other things) but I've just tested strawberries from Zehr's (from Ontario), from St-Jacobs market (presumably more local than just Ontario) and from l'Île d'Orléans (a.k.a l'Isle des Sorciers, back in the days, aka Isle de Bacchus). Guess which ones were the best (once we got rid of the slugs)...
Labels: hasard, not much, pas grand chose, random
2 Comments:
It's the ones that I picked only yesterday morning, of course. ;)
By Eugenie, at 7/07/2008 01:36:00 am
I have to admit, they are much better than the ones we find in England too, and the Brits are supposed to have the best strawberries in the world!
By Guillaume, at 7/07/2008 08:27:00 am
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